Griselda Siciliani alias Debbie Fan Club
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
NAVIGATION
Home
Menü
Griselda
Debbie
Galéria
For You
Multimédia
Trend
Sos Mi Vida
Érdekességek
 

Chat

Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Hasonmások

ESPERANZA MUNOZ és OLGA HERCEGNŐ
Martin egy üzleti tárgyaláson találkozott egy lánnyal, aki úgy nézett ki mint Monita. A lány neve Olga, és egy orosz hercegnő,cári család tagja, akit meg akarnak ölni, de Martinék kisegítik a bajból.
Természetesen a lány rástartol Martinra, aki nehezen tud ellenállni, ugyanis Monita kiköpött mása.
 
Néhány epizódkép:
(63.7 KB) (60.7 KB) (55.4 KB) 
(58.0 KB) (58.9 KB) (53.0 KB) 
(54.8 KB) (54.7 KB) (67.5 KB) 
(61.0 KB) (62.7 KB) (59.5 KB) 
(56.8 KB) (58.7 KB) (49.3 KB)

MARTIN QUESADA ÉS HASONMÁSA
2 gonosz férfi készített egy Martin-arcmásolatot, amit egyikük hordott. Miközben az ál-Martin megpróbált Martin nevében rabolni, viszonya lett Monitával és Constanzával is. Coni észre sem vette, hogy nem az igazi Martinnal feküdt le. Monita viszont érezte a csókokból, a füstös leheletből, és a furcsa dolgokról,hogy álca az egész. Így egy óvatlan pillanatban letépte a maszkot, és kiszabadította Martint a börtönből.
Képek a maszkos Martinról:
  
Néhány epizódkép:
(54.5 KB) (54.8 KB) (52.8 KB) 
(58.4 KB) (64.1 KB) (55.6 KB) 
(57.4 KB) (53.8 KB) (51.1 KB) 
(59.9 KB) (48.3 KB) (50.0 KB) 
(61.7 KB) (57.4 KB) 

ENRIQUE FERRETI és POCSA
Pocsa Kike ikernővére, aki váratlanul felbukkant. Ő is rámozdult Martinra, és Alfredora is!  Kike pedig féltékeny volt, mert mi lesz,ha ezután az anyukája nem csak őt szereti, és mi lesz, ha megeszi előle az összes rántotthusit.. jellemző, ez volt a legnagyobb problémája!
 
Néhány epizódkép:
(63.9 KB) (71.8 KB) (70.5 KB) 
(65.1 KB) (55.6 KB) (73.1 KB) 
(72.9 KB) (68.2 KB) (75.2 KB) 
(49.8 KB) (58.9 KB) (69.4 KB) 

ANDREA és BARBARA
Andrea Martin felesége volt, de meghalt. Martin nagyon szerette Andreát, akinek a testvére Barbara. Barbara megpróbálta Martint meghódítani, kihasználva, hogy nagyon hasonlít Andreára, még a haját is direkt úgy tűzte fel. Amikor Martin meglátta, azt hitte Andreát látja. Barbara Monitának is sokat ártott. A csinos lány a kick-box mestere.
 
Néhány epizódkép:
(52.3 KB) (52.1 KB) (51.6 KB) 
(58.0 KB) (62.6 KB) (50.3 KB) 
(50.9 KB)

Számláló
Indulás: 2006-12-27
 

A hónap idézete:
Debbie: Contu te gonosz vagy! Te, Falucho, és Miguel, a bátyám vagytok a leggonoszabbak!
Constanza: Így gondolod?
Debbie: Az mit jelent?
/Debbie-2007.08.09./

Vendégkönyv /Itt hirdess!

Top Affiliates

Kattints a képre a teljes mérethez! Kattints a képre a teljes mérethez! Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!  

Kattints a képre a teljes mérethez!  Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez! Kattints a képre a teljes mérethez! Kattints a képre a teljes mérethez!

 

Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG